Donanım, Oyun

Steam Machine ve Steam Controller Çıkış Tarihi

04.03.2015

Windows işletim sistemi ve konsollara karşı ne kadar mücadele edebileceği merak konusu olan Steam Machine için Valve, GDC 2015 konferansı sırasında yeni detaylar paylaştı.

Açıklamaya göre Steam Machine, Kasım ayında resmi çıkışını gerçekleştirecek. Bu oyun bilgisayarları Valve'ın geliştirdiği Steam Controller ve bilgisayarınızın gücünü internet üzerinden televizyona taşıyan Steam Link ile birlikte satışa çıkacak. Bu iki cihazın fiyatı da 50 dolar olacak.

steam_machine

Steam Link belirtilene göre birden fazla bilgisayar veya Steam Machine üzerinden 1080p / 60HZ oranında yayın yapabilecek.

Steam Link için detaylı bilgi : http://store.steampowered.com/app/353380/

Valve'ın GDC etkinliği sırasında Alienware ve Falcon Northwest'in geliştirdiği Steam Machine'i göstermesine rağmen Kasım ayında düzinelerce firmadan Steam Machine göreceğimiz söyleniyor.

Ayrıca Valve, Steam Machine hakkında şu açıklamayı yaptı: "Steam Machine, konsollardan daha fazla performansla, konsollarla aynı satış fiyatıyla satılmaya başlanacak. Müşteriler en iyi oyun deneyimi için istedikleri bileşenleri seçebilecek."

Steam Machine'in avantajlı tarafı içine kuracağımız işletim sistemini seçebilecek olmamız lakin iyi bir oyun laptop'unu televizyona bağlamaktan daha ötesini vermeyeceğine göre neden Steam Machine alacak insanlar onu bi halletmeleri lazım.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz