Oyun

PES 2015’e Beşiktaş Geliyor!

15.12.2014

Eee yani şu anda Türk futbolundaki en iyi takım olan Beşiktaş'ın, PES 2015'de olmaması çok göze batıyordu zaten... Sanırım Beşiktaşlı olduğum yeterince anlaşılmıştır.

Efenim 16 Aralık'ta yani yarın yayınlanacak Data Pack 2 ile beraber PES 2015 oyununa Beşiktaş geliyor. Aslında bu güncelleme ile oyuna, 4 adet yeni takım 73 oyuncu, 4 yeni stadyum ve çok sayıda myClub etkinliği geliyor ama bizi asıl ilgilendiren Beşiktaş'ın geliyor olması tabisi :)

Oyuna eklenecek olan takımlar FC Basel 1893, Beşiktaş, FC Bate Borisov ve NK Maribor takımları olacak ve yeni eklenen oyunculardan bazıları José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi, Gerard Deulofeu, Luke Shaw, Iker Muniain ve Rúben Neves olacak.

Oyuna gelecek bu güncellemenin bütün platformlar için geçerli olduğunu yani PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformlarının hepsini kapsadığını belirtir, oyunu oynayan Türk oyunculara hayırlı olmasını dilerim.

Ben halen deli gibi FIFA 15 oynuyorum ve bu gidişte hiç bırakmayacak gibiyim oynamayı çünküm gelen son update ile beraber oyun manyak güzel bir hal aldı :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz