Oyun

Battlefield 4 İçin Second Assault DLC’si Bedava Oldu!

22.06.2016

Aslında PC versiyonunda hack olayları olmasa Battlefield 4 halen çılgıncasına oynanabilecek bir oyun ama son aldığımız bilgilere göre oyunun özellikle PC versiyonu hack'ten geçilmiyormuş (ki konsolda bile hack yapanlar var).

DICE tarafından Frostbite Engine ile geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayımlanan Battlefield 4 için, zamanında bir sürü para basarak almış olduğumuz eklenti paketleri (DLC) yavaş yavaş bedava olarak dağıtılmaya başlanıyor.

10 Haziran 2013 tarihinde yayımlanmış olan Second Assault DLC'sine artık bedava erişebiliyorsunuz. Second Assault DLC'si ile beraber oyuna Battlefield 3 haritaları olan Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman ve Operation Firestorm haritaları ekleniyor ve ayrıca yeni silahlar da geliyor.

Second Assault DLC paketinin PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için çıkış yaptığını belirtelim.

Battlefield 1'in duyurulmasından sonra Battlefield serisine kan gelmesini isteyen EA, "Road to Battlefield 1" olarak adlandırdığı kampanya ile beraber bütün DLC'leri bedava yapmadan durmaz artık :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz