Tasarım, Yazılım

Adobe Creative Suite 2 Artık Ücretsiz

11.03.2013

Ooo bebeğim gayet iş görür programlar var içinde. Lisanslı yazılım kasıntısından kurtarabilecek durumda benden söylemesi :) Bu arada daha Adobe, Macromedia'yı satın almamış olduğu için Flash falan yok içinde.

Sistemlerinde lisanslı yazılım kullanmayı tercih eden ancak profesyonel uygulamaların yüksek fiyatlarından şikayetçi olanlara iyi bir haberimiz var. Adobe, içinde Acrobat, Photoshop ve Premiere Pro gibi uygulamaları bulunduran Creative Suite 2 paketini ücretsiz olarak kullanıma sunmuş durumda. 

Hem Windows, hem de Mac sürümüyle kullanıma sunulan CS2 paketini isterseniz tüm paket olarak, isterseniz içerdiği uygulamalardan ilgilendiklerinizi tek tek çekerek sisteminize kurabiliyorsunuz. Adobe, indireceğiniz dosyaların yanında kullanacağınız anahtarları da listelemekte. 

Her ne kadar CS2 paketi 2005 yılında kullanıma sunulmuş olsa da, içerdii uygulamalar bugün hem amatör, hem de profesyonel kullanıcıların gereksinimlerini büyük oranda karşılayacak yeterlikte. Dolayısıyla, Adobe'un bu hediyesini değerlendirmek faydalı olabilir. 

Kimi kaynaklar uygulamaları kurarken Adobe kullanıcı hesabı gerekeceğini belirtmiş. Bu hesaplar da Adobe'un sitesinden ücretsiz olarak oluşturulabildiği için, sorun değil.

http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz