Genel, Kişisel, Oyun

Yenilik Yoktir

31.08.2011

Olm alemde haber olacak dişe dokunur hiçbişey yok la :) Bişeyler yazayım diye haber sitelerine falan bakıyorum da yok yani gayet sıradan olaylar o sebeple şöyle genel bir yazı yazayım didim :)

Krokiller'la Borderlands oyununa feci dalmış durumdayız. Saatlerce oynuyoruz "hadi şu görevi de bitirelim tamam" diyerekten ama görevler bitmek bilmiyor :)) Kötü haber Krokiller bir süre evde olmayacak bu yüzden de oyunu oynayamayacaz. Görevleri yapıp sonra onunla beraber tekrar yapmak zevk vermiyor be hacı :) Adamla aramızda 1 level fark var zaten, geldiğinde devam etmek en iyisi :) Belki Adre ile kasarız ilk bölümleri :)

PS3 için RACE DRIVER GRID ve Need For Speed : Hot Pursuit oyunlarını aldım. Ayrıca MotorStorm: Pacific Rift oyununu da shoto.net'den sipariş ettim. Anlayacağınız feci derecede araba yarışı olaylarına girmiş durumdayım PS3 tarafında ve bence konsolda oynaması en zevkli oyun türlerinde ilk 3'e girer araba yarışı türü :)) NFS için Porsche Unleashed eklentisini de aldım, alıyorum Porsche 911 GT3 RS'i oof of of kopuyorum da kopuyorum :)))

Ayrıcaaaa herkesin Ramazan Bayramı buradan kutlu mutlu olsun a okucuyucular :) I love tatil diyerekten yazıma Porsche belgeseli ile son veriyorum :)))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz