Oyun

Borderlands

29.08.2011

Korkiller'ın gazlaması sonucu Steam üzerinde Borderlands diye bir oyuna daldık ki abbooov diyim ben size hacılar :))) Dün gece 6 saat aralıksız oynadık oyunu. Başlarda sarmamıştı ama sonra level artmaya başladığında falan oyundan kopamıyorsunuz kesinlikle :)

Oyun FPS oyunu aslında ama MMO özellikleri ile donatılmış bir FPS oyunu. Single player modunu online olarak 4 kişiye kadar co-op oynayabiliyorsunuz ki asıl olarak co-op oynarken tadı çıkıyor. Zilyon tane görev var oyunda ve "game of the year" versiyonunu alırsanız 4 tane de eklenti paketi ile beraber geliyor ki baya baya uzun sürecek bir oyun deneyiminden bahsediyoruz :)

Steam üzerinden dörtlü paketini aldım ben ve sesi soluğu çıkmayan Adre kardeşimizi bekliyoruz oyuna üçüncü olarak gelebilmesi için :) Buradan sesleniyorum sana Adre! Gel oyuna kopalım :)) Kuuur :))

Oyunda zilyon ötesi silah var hacılar ve her silahın leveli, vuruş gücü falan deli gibi farklı. Aynı silahın dürbünlüsü bile değiştiriyor bütün detaylarını. Oyunda başlangıçta vur allah vur ölmüyor adamlar ve sinir bozucu oluyor bu durum lakin zamanla leveliniz yükseldiğinde bu sefer siz kolay kolay ölmüyorsunuz ve adamları özellikle critical yazan bölgelerden vurduğunuzda deli enerjileri gidiyor.

Oyun kısacası baya baya zevkli ve gördüğüm en sağlam online altyapısına sahip. Daha 1 kere hata vermiş değil ve örneğin Invite işlemleri falan çat çat anında oluyor feci pratik ve iyi yapmış adamlar.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz