Spor

Ve Deron Williams Beşiktaş’da

05.08.2011

Olmaz denen şey oldu Deron Williams geldi gerçekten :) Aslında Kobe Bryant'ın Türkiye'de oynama dedikodularından dolayı Deron Williams transferi gözden düşmüştü lakin ne kadar büyük bir olay olduğunu NBA'i biraz izleyen hacılar biliyorlardır.

Bu sene bilindiği üzere NBA'de lokavt var yani sezon şimdilik oynanmayacak görünüyor takımlar ve NBA yönetimi arasındaki uzlaşmazlık sebebiyle. Bu durumda oyuncular da serbest kalmış durumda haliyle ve popülaritelerini kaybetmemek veya basketbol oynamadan sezonu geçirmemek gibi nedenlerden dolayı Avrupa'da, Çin'de oynama gibi seçenekleri değerlendiriyorlar. "Eee Avrupa'da hiç takım yok mu olm adamları alacak da Beşiktaş'a geldi bu adam?" diyenler için Yunanistan başta olmak üzere Avrupa genelinde sağlam bir ekonomik kriz olduğunu belirtmekte fayda var.

Futbolla kıyaslayacak olursak, Fabregas Beşiktaş'a geldi diyebiliriz (herkes basketbol sevmiyor malum :). Geçen sezon gelen Allen Iverson büyük ses getirmiş fakat tam formunu yakalamaya başladığı zamanda sağlık sorunları yüzünden Amerika'ya geri dönmek zorunda kalmıştı. Asıl bomba olursa Kobe Bryant'ın Beşiktaş'a gelme ihtimali olduğu ve bunun için bizzat Yıldırım Demirören'in Amerika'ya görüşmeye gittiği haberleri dolanıyor ortalıkta ve bu olay olursa dünya basketbol tarihinin en büyük olaylarından biri olacak resmen. Olduğu zaman konuşuruz artık şimdi Deron Williams zamanı ;)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz