Spor

Shaq’ın Forması Emekli Edilecek

02.04.2013

Adamım Shaq bunu haketmişti zaten :)

Los Angeles Lakers formasıyla 3 şampiyonluk kazanan ve 3'ünde de final MVP'si olan Shaquille O'Neal'ın 34 numaralı forması emekli edilecek. 

Sezon başında Shaq'ın kendisini eleştirmesi üzerine onun zamanının geçtiğini artık ilerleme vakti olduğunu söyleyen Howard bu gelişme karşısında mutluluğunu gizlemedi ve şöyle söyledi "Shaq için mutluyum. Formasının emekli edilmesi herhangi bir NBA oyuncusu için büyük bir başarı. Lakers organizasyonu için, NBA için çok şey yaptı.Bunu hakediyor.Bu, nedenle onun için mutluyum.Lakers'ta harika 8 yıl geçirdi. Yavaşlamaya başladı ama burada birkaç şampiyonluk kazanarak bitirdi ve harika bir kariyeri oldu.Bu nedenle onun gibi bir kariyere sahip olduğunuz zaman formanız asılır. Formanız çatıda olur. Bence bu harika." 

Shaquille O'Neal Staples Center'da forması asılan 9. oyuncu olacak.Daha önce emekli edilen formalar şöyleydi: Wilt Chamberlain (No. 13), Elgin Baylor (No. 22), Gail Goodrich (No. 25), Magic Johnson (No. 32), Kareem Abdul-Jabbar (No. 33), James Worthy (No. 42), Jerry West (No. 44) and Jamaal Wilkes (No. 52).

Bence Lakers bu sene sonunda Dwight Howard ile sağlam bir kontrat yapıp onu da ilerleyen yıllarda forması emekli edilecek kıvama getirecektir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz