Spor

NBA’de Bu Sene de Cavaliers – Warriors Finalini Seyredeceğiz!

31.05.2016

Way arkadaş! Şu gavura hücum eder gibi hücum eden Oklahoma City Thunder da yenemedi ya Golden State Warriors'ı başka da bir şey demiyorum.

Yalnız özellikle son 2 maçtaki Golden State'in şut performansının önünde durmak hakkaten çok zor iş. Golden State, herşeyden önce psikolojik olarak yıkıyor karşısındaki takımı. O kadar uğraşıp savunma yapıyorsun ama adamlar (adamlar diyorum çünkü Bogut dışında herkes şut atıyor) geliyor pıt diye üçlüğü gönderiyor ve farkı açmana izin vermiyor.

Cavaliers tarafında ise tırrık Doğu Konferansı'ndan çıkmaları şaşırtmadı diyebiliriz. Çakal LeBron, hep doğu konferansında kalıyor ki en azından finale kadar rahat bir sezon geçirsin. Bir Chicago Bulls'tan ümitliydim ama o da bozdu bu sene. Garibim Toronto Raptors, hayatı boyunca çıkabildiği ilk konferans finalinde 2 galibiyet alabildi Cavaliers'dan ve sonra o da havlu attı.

Bu sene üçlük performansını çok geliştirmiş olan Cleveland'dan baya bir ümitliyim ben NBA şampiyonluğu yolunda ama Golden State gerçekten çok iyi bir takım. Bütün oyuncular hücumda ve savunmada deli gibi koşturuyorlar, açık arıyorlar. Curry ve Thompson gibi muhteşem dış şut tehditleri var ama asıl kazanmalarını sağlayan şey, bütün takımın oyunun içinde olması.

Kevin Durant'i LeBron James karşısında finalde izlemek istiyordum ama Curry vs James finali de izlenir güzelinden :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz