Donanım, Kişisel, Müzik

Kulaklıkta Audio Technica ATH-M50X Gibi Ol

28.06.2021

Way arkadaş! Olm aylardır bu kulaklık gelsin diye bekliyorum ya la :)

Efenim aylar önce, kullandığım AKG K92 kulaklığım, sağ tarafta baslarda patlama yapmaya başladı. Yüksek bas olduğu zaman feci şekilde cızırtı geliyordu. Bu sebeple yeni bir kulaklık arayışına giriştim.

Baktım bizim ülkede kaliteli kulaklıklar el yakıyor başka ülkelere bakayım dedim. Bir baktım ki Almanya'da mis gibi fiyata satılıyor müzik ürünleri. 100 euro civarında, daha önce de kullandığım için bildiğim (o kulaklığın da sağ hoparlörü patlamıştı aynı bu AKG gibi) Audio Technica kulaklıklardan var. Türkiye'de 3 katı fiyata satıldığı (şu anda düşmüş fiyatlar ilginç bir şekilde) ve Kayra Keri Küpçü kardeşim Almanya'da olduğu için "abem kulaklık alsana bana abeeemmmm" dedim ve kardeşim kırmayıp kulaklığı aldı ve Türkiye'den gelecek ilk ekiple göndereceğini söyledi.

Arkadaş o ekip hiçbir zaman gitmedi! Zaten pandeminin ortalarındaydık ve Almanya haklı olarak bizden kimseyi topraklarına sokmadı. En nihayetinde de Kayra'nın eşi Türkiye'ye gelirken yanında getirdi kulaklığı ve sonunda kavuştuk!

İşin ilginci AKG K92, bu cızırdama olaylarından birkaç gün sonra kendi kendine düzeldi ve bu zamana kadar sıkıntısız işimi gördü. Kendisini şu anda rafa kaldırmış olsam da her an kullanıma hazır koçum benim.

Gelelim kulaklığa, hacı kulaklık gerçekten efsane. Bütün frekanslar dengeli, baslar tizler hepsi kıvamında geliyor. AKG de Allah için güzel kulaklık ama. AKG'den şöyle muhteşem böyle harika diyemem. Benim müzik kulağım zaten amatörmın amk ne olacak ya başka? :)

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz