Eskiler, Sinema

Erler Film, 60 Yıllık Arşivini YouTube’a Yüklüyor! (video)

31.07.2016

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinin, televizyon dizilerinin ve müzik eğlence programlarının yapımcısı Erler Film, 60 yıllık tüm arşivini YouTube'a yükleme kararı aldı!

Erler Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu, yaptığı açıklama ile 60 yıldır bu işi yaptığını ve tüm birikimlerinin izlenmesini istediğini belirterek "Arşivler hep ölümden sonra açılır. Ben arşivimi ölmeden önce açmak istedim. Amacım tamamen, ölmeden önce dünya gözüyle seyircilerin arşivimizi gördüğünü, mutlu olduğunu görmek ve hissetmek" açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili olarak bir de fragman videosu paylaşan Erler Film, 205 adet film ile 4 bin 264 bölüm televizyon dizisi, müzik ve eğlence programlarından oluşan arşivini internet ortamına atacak ve bundan sağlanan kazanç Türker İnanoğlu Vakfı'na gidecek.

https://www.youtube.com/channel/UCUX_iQoFXw2nYzIuuYdeWhg

Adresinden ulaşabileceğiniz "Erler Film Türker İnanoğlu" YouTube kanalına ilk olarak Hadi Çaman ve Füsun Erbulak'ın rol aldığı "Üçlü İlişki" isimli oyun ile Gülşen Bubikoğlu ve Müjdat Gezen'in yer aldığı 1981 yapımı Gırgıriye filmleri eklendi.

Benim gibi eskilere hayran olan kişiler için muhteşem bir haber gerçekten. Filmlerin HD olarak yeniden hazırlanmış olması da ayrı bir güzellik.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz