Spor

Dwyane Wade ve Rajon Rondo, Chicago Bulls’ta!

07.07.2016

Way anasını sayın seyirciler, NBA'de, bu seneki anlaşmalarla yer yerinden oynadı resmen! Aslında Rajon Rondo haberi 4 gün öncesine ait ama atlamışım ne yazık ki. O kadar bomba anlaşmalar oldu ki yetişemiyorum artık :)

Derrick Rose ve Joakim Noah'ı New York Knicks'e gönderen Chigago Bulls, oyun kurucu pozisyonu için eksikliğini Rajon Rondo ile giderdi. Sacramento Kings ile olan sözleşmesi sona eren ve ve serbest kalan Rondo, Chicago Bulls ile iki yıl için 28 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonu Kings formasıyla tamamlayan Rondo, 72 maça çıktı. 30 yaşındaki oyun kurucu 11.9 sayı, 11.7 asist ve 2 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Rondo ile yetinmeyen Chicago Bulls, bir bomba daha patlattı ve draft edildiği 2003 yılından bu yana Miami Heat forması giyen Dwyane Wade ile ikinci yılı oyuncu opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığı 47.5 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı.

Eskisi kadar etkili olamasa da halen bir yıldız olan Wade, geçtiğimiz sezon 19 sayı, 4.1 ribaund, 4.6 asist ortalamaları ile oynamış ve Miami Heat’te geçirdiği 13 sene boyunca 3 kez NBA şampiyonluğu yaşayıp, 12 kez NBA All Star kadrosuna seçilmeyi başarmış bir oyuncu.

NBA'de 2016-2017 sezonunun başlamasını iple çeker oldum walla :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz