Oyun, Spor

NBA Live 07

15.03.2008

Biliyorum biliyoruum NBA Live 08 çıkalı yıl oldu ama ben de her PC kullanıcısı gibi "eee ne değişti herşey aynı lan bu oyunda" dedim :)

Ben aslen sıkı bir NBA Live 2005 hastasıydım ki oyundan gayet güzel zevk alıyordum. NBA Live 06'i hiç oynamadım çünkü EA Sports tarz değiştiriyordu. NBA Live 95'den beri oynayan biri olarak söylüyorum ki EA Sports oyunu geliştirmeye kalktığı zaman uzak duracaksınız :) Bir sürü bug'ın yanısıra oyunun tadı tuzu kalmaz. Ha ne zaman aynı oyunu biraz daha ileriye taşır o zaman taşlar yerine oturur :) Bu yüzden NBA Live 07 gayet güzel bir oyun bana göre.

Aslında oyunun abuk subuk bug'ları yok değil bazen sapıtıyor lakin oyunu oynaması zevkli. Tabii ki oyunu ilk geldiği hali ile oynamak hiç zevkli değil. Hem kolay hem de mal afedersiniz :) Ama www.nba-live.org sitesinden edinebileceğiniz patch'lerle ve yapılan ince ayarlarla oyun gayet güzel bir hale geliyor. Belirtmem gerekir ki ben oyunun zor olmasını isteyen biriyim. Aslında benim kadar yenilgiyi hazmedemeyen biri oyunu bu kadar zor yapmamalı fakat oyunda hep yenmeye başladığım zaman tadı tuzu kalmıyor. NBA Live 07'i öyle bir ayarladım ki maçı kazanıp kaybedeceğim gerçekten muamma :) Bazen adamların her attıkları giriyor (ki bu beni çıldırtıyor:)) bazen de 10 küsur sayı fark atıyorum.

Sonuç olarak efenim oyun gayet güzel bir oyun. Aslında konsollardaki rakibi olan NBA 2K serisi de manyak ama PC'de NBA Live'a muhtacız efenim :) NBA Live 08 de EA Sports'un PC'den elini eteğini çektiğini kanıtlarcasına 07'e bir iki ekleme yapılarak hazırlanmış ve bence hem kolay olmuş hem de mal olmuş :) 07'de hareketleri yapmak için kasmak lazımken 08'de adam kendiliğinden yapıveriyor güzelim hareketleri :) Nerede profesyonellik nerede bu devlet :)

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz