Oyun

Rainbow Six Siege: Starter Edition, Steam’de 40 TL!

03.06.2016

Betasından beri çılgınca oynadığımız, kesinlikle parasını hak eden ve bağımlılık yapan Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyunundan süper bir haber geldi.

Valve'ın dijital oyun platformu Steam'e özel olarak yapılan ve normal fiyatı 130 TL olan Rainbow Six Siege'e 40 TL'den sahip olabilmemizi sağlayan Starter Edition, normal oyuna göre yalnızca daha yavaş operator (karakter) açmamızı sağlayan bir eksikliğe sahip.

İçerik açısından hiçbir eksiği bulunmayan Starter Edition'da, oyuna başladığınızda 2 tane rastgele giriş seviyesi operator açılıyor (Rook, Sledge, Ash, Fuze ve Smoke'tan ikisi) ve 600 oyun içi para (R6 Credits) veriliyor.

Normal oyuna göre tek eksiği yeni operator açma konusunda devreye giriyor. Normalde 1000-2000 Renown kredisi (oyun içi diğer para) ile açabildiğimiz operatorleri 12,500 Renown kredisi ile açabiliyorsunuz (Ubisoft, ortalama 15 saatte bir operator açabildiğinizi belirtmiş).

Aradaki fiyat farkına göre çok az bir eksiye sahip olan Starter Edition, oyuna halen sahip olmayan oyuncular için ilaç gibi bir fiyat diyorum. Bu arada UPlay'de falan 15 Euro'ya satılıyor Starter Edition yani şu anda en uygunu Steam'de fakat ilerleyen zamanlarda Kinguin gibi sitelere daha da ucuz olarak düşme ihtimali büyük ;)

http://store.steampowered.com/app/359550/

Starter Edition hakkında daha detaylı bilgi için (İngilizce):
https://support.ubi.com/en-GB/faqs/000025116/Starter-Edition-FAQ

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz