Oyun

PES 2011 Update 1.02 Hakkında

13.12.2010

Hacılar daha önce bu update'in çıktığı hakkında yazı yazmıştım fakat update'in getirdikleri hakkında da bir yazı yazmak gerek kesinlikle çünkü oyun bildiğin manyak oldu! :))

Bu update ile gelen "Master League ayarlandı", "oyuncu yetenekleri ayarlandı" gibi terimler meğer gayet abartılı bir şekilde gerçekmiş. Normalde Konami PES update'lerinde oyunun yapısını hiç değiştirmezdi, yalnızca bug'ları giderip bırakırdı ama bu sefer oyun içi neredeyse baştan aşağı değişmiş.

Oyunda derecesi kötü adamlar artık özel hareketleri çok nadir efektif olarak yapabiliyorlar. Topu topukla kaldırıp kafasının üzerinden geçirme hareketini yaparken top arkaya fırlıyor mesela eğer adam iyi derecelendirilmemişse. Böylelikle öyle her adamla özel hareket yapıp adam geçmek yok artık.

En önemli gelişme oyun feci zorlaşmış! Beni bilen bilir spor oyunlarını çok zor severim ve bunun için oynadığım diğer takımları güçlendirip kendi takımımı çok mütevazi tutarım falan. Şu anki PES, Real Madrid gibi takımlarda nasıldır bilemiyorum ama benim oynadığım Antalyaspor ile dehşet zor geliyor :)) 3 maç üst üste kazanamadığım falan oluyor ki bu kadar zaman oynadıktan sonra hiçbir oyunda olmamıştı böyle :) Bir kere artık deli gibi baskı var üzerinizde. Adamlar 5 dakika boş bırakmıyor. Özel hareketle en fazla 1 adam geçebiliyorsunuz sonra coşmaya kalktığınızda mutlaka alıyorlar topu ayağınızdan. Yan toplarda kafa, vole falan vurmak baya zorlaşmış hatta kısacası gol atmak baya zorlaşmış. Eski halinde bol gollü biten maçlar artık 1-2 golle bitiyor.

Yani demem o ki sayın okuyucular eğer PES'i ve bilgisayara karşı oynamayı seviyorsanız bu 1.02 update'ini mutlaka ve mutlaka kurmalısınız. 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz