Oyun

Quantum Break, PC’de Oldukça Sorunlu Bir Çıkış Yaptı

10.04.2016

Microsoft'un "PlayStation'ın Uncharted'ı varsa bizim de Quantum Break'imiz var" tadında çıkardığı ve Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Quantum Break, Xbox One ve PC platformları (yalnızca Windows 10'a özel olarak) için çıkışını yaptı ama PC tarafı baya bir sıkıntılı oldu.

Tahmin edebileceğiniz gibi büyük optimizasyon sorunları ile gelen PC sürümü, 60 HZ'lik bir monitörde 50 fps'den yukarıya çıkamıyor. Hatta Nvidia Titan X gibi bir grafik canavarı ile bile, 720p çözünürlükte 50 FPS'den fazlasını göremiyorsunuz. Bu FPS değerlerinin üzerine çıkmak için ise 120Hz veya 144Hz bir monitöre ihtiyacınız var.

Bunun dışında özellikle NVIDIA kartlarda sıkça oyunun çöktüğü belirtilmiş. Oyunun PC sürümünün performansı ile ilgili Digital Foundry tarafından yayınlanmış videoda sorunlar gözler önüne seriliyor.

Bu arada Denuvo DRM ile korunan oyunun crack'i P2P ekibi tarafından yayımlandı. Denuvo DRM'in kullanım şekilleri mi vardır artık bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede 3DM dışında bir grup tarafından kırılmış olması şaşırtıcı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz