Eskiler, Oyun

Legend of Zelda, Unreal Engine 4 İle Yapılırsa… (video)

14.03.2016

Artık yeni nesil oyun motorlarının eski oyunlara uyarlanmasına baya baya alıştık. Hatta bu işi abartıp Super Mario 64'ün HD Remix'ini bile çıkaran oldu yani.

Bu uyarlama konusunda başarılı isimlerden biri olan CryZENx, Legend of Zelda: Ocarina of Time oyununun Death Mountain Crater bölümünü, Unreal Engine 4 kullanarak yeniden oluşturmuş ve ortaya çok tatlı görünen bir Legend of Zelda çıkmış... diyemiyeceğim çünkü ortam tasarımlarının köşeli olması ve kaplamaların (texture) çok kaliteli olmaması yüzünden öyle çok hayran kalınacak bir sonuç çıkmamış ortaya :)

CryZENx, yalnızca video yayınlamakla kalmamış ve oyunun bu kısa bölümünü sizin de deneyebileceğiniz şekilde sunmuş: http://www.file-upload.net/download-11381135/ZeldaOOTCavemountainBYCryZENx.rar.html

Bu arada bilmeyenler için belirtelim; 1998 yılında Nintendo 64 oyun konsolu için çıkmış olan Legend of Zelda: Ocarina of Time oyunu, çıkışından yıllar sonra bile birçok otorite tarafından "tüm zamanların en iyi oyunu" olarak seçilmiş bir oyundur. Eğer oynamadıysanız hemen bir Nintendo 64 emulatörü çekip oynamanızı tavsiye ederim.

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz