Oyun

Rainbow Six Siege için 1.2 Güncellemesi Yayımlandı

09.01.2016

Şu dönemde oynanabilecek en başarılı taktiksel FPS oyunu olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege için nihayet multiplayer sorunlarını biraz olsun düzelten 1.2 güncellemesi yayımlandı.

Ubisoft oyunlarından fazlasıyla alışık olduğumuz üzere birçok sorunla gelen oyun, özellikle multiplayer bağlantı sorunları sebebiyle sinirimizi tepemize çıkarıyordu. Oyuna bağlanırsın oyun başlamadan atar, bir türlü oynayacak adam bulamaz, maçı yaparsın sonrasında puan vermez, tam oyuna girecekken "dumanlı ekranda" kalır oyunu kapatmaktan başka çaren kalmaz (evet bu ekranı geçmenin yolu yok) ve bu saydıklarım çok sık olur yani oyunda son 10 gündür falan 1 level ancak atlayabilmiştim.

İşte bu sorunları baya bir gideren (tamamen giderilmiş değil) 1.2 güncellemesi yayımlandı ve rahat ettik. Dün falan baya bir maç yapabildik multiplayer'da ki önceki sorunlardan sonra cennette gibi hissettik açıkçası.

Ayrıca güncelleme ile matchmaking (adam bulma) sistemi elden geçirildi ve rakipler ile yandaşlarınız daha dengeli bulunacak bir hale getirildi. Bir de oyuna yeniden eklenen SLI desteği ile çift ekran kartı olan oyuncular bayram etti.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz