Oyun

FIFA 17 İçin Hikaye Modu Videosu Yayınlandı

13.06.2016

Oh bebek! FIFA 17, NBA 2K serisinden alışık olduğumuz bir hikaye modu ile gelmeye hazırlanıyor!

E3 2016'nın başlaması ile beraber, yeni çıkacak oyunlarla ilgili bomba videolar da düşmeye başladı. EA Sports tarafından, FIFA 17 için yayınlanan "The Journey" isimli videoda, FIFA serilerinde ilk defa göreceğimiz hikaye modunun tanıtımını izliyoruz.

Aslında hikaye modu, kariyer modu olarak önceki FIFA oyunlarında da vardı. Yani kendimize bir futbolcu oluşturup, futbol takımları ile anlaşarak maçlara çıkmak ve yeteneklerimizin gelişmesini sağlamak gibi özellikleri zaten oynuyorduk ama bu sefer NBA 2K serisinin son oyunlarındaki gibi belli bir hikayemiz de olacak. Ayrıca Frostbite grafiklerinin bu modda kullanılacak olması grafikleri gayet güzel yapacaktır.

Kariyer modunun hastası biri olarak süper sevindim bu habere ama umarım önceki FIFA oyunlarında olduğu gibi maçlarda tüm takımı yönetmek (normalde yalnız kendi oyuncunuzu yönetiyorsunuz) seçeneği de devam eder.

Frostbite motoru ile geliştirilen FIFA 17, 29 Eylül 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz