Oyun

Street Fighter V, Sorunlu Beta Sürecine Devam Ediyor

27.07.2015

Yani tamam Street Fighter V için daha beta süreci bu ve hataların olması çok normal ama bu kadar hata olmasını da kimse beklemiyordu.

Street Fighter V’in beta süreci başladıktan sonra sunuculara çılgınca akın eden kullanıcılar, Capcom'un beta sürecini durdurmasına ve sunucuları bakıma almasına sebep olmuştu. Capcom tarafından tekrar açılan sunucular ne yazık ki yeniden kitlenmiş durumda. Capcom’un bir türlü çözemediği sunucu sorunları oyuncuları çileden çıkardı.

Capcom'un resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre; sunucular bir süre daha bakıma alınacak. 23 Temmuz’da başlatılan beta, şimdiye kadar sorunsuz bir zaman geçirmedi.

Yapılan açıklamada, beta sunucularındaki problemlerin 28 Temmuz Salı günü biteceği ifade edildi ve Capcom, sorunları gidermek için harıl harıl çalıştıklarını açıkladı.

Yani oyun hata verecekse şimdiden vermesi ve bu hataların zaman içinde giderilmesi iyi bir şey tabisi. Yalnız bu hataların önemi büyükse ve giderilmesinde gecikme olursa oyunu çıkış tarihi olan Mart 2016'da görmemiz biraz hayal olur.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz