Oyun

Divinity: Original Sin Enhanced Edition Konsollara Geliyor!

17.05.2015

2014 yılının gayet başarılı RPG oyunlarından biri olan Divinity: Original Sin, yeni nesil konsollar için Divinity: Original Sin Enhanced Edition ismiyle duyuruldu.

Oyunun geliştiricisi Larian Studios'tan Swen Vincke, Enhanced Edition sürümü için 40 kişinin bir yıldır çalıştığını dile getirdi ve oyunda, görsellerden hikayeye herşeyin elden geçirildiğini, oyunun sonunun bile farklı olduğunu belirtti.

Divinity: Original Sin'e sahip olan Mac ve PC sahipleri Divinity: Original Sin Enhaced Edition'a ücretsiz biçimde sahip olabilecek.

Belirtilene göre oyunun Enhanced Edition sürümü pek çok farklı içerik sunduğu için orijinal oyuna bir güncelleme olarak değil de ayrı bir oyun olarak gelecek. Oyunun bu yeni sürümüyle birlikte kamera 360 derece dönebilecek ve haliyle oyunun minimum sistem gereksinimleri de artacak.

Enhanced Edition'da pek çok yeni görev ve mekan yer alacağı, oyunda seslendirme olacağı, karakterlerin yapay zekasının elden geçirildiği ve oyunda karşılaştığımız düşmanların yerlerinin değiştirildiği belirtiliyor.

Son olarak konsol sürümünde aynı ekran üzerinden yerel co-op oynama imkanı bulunacak.

Divinity: Original Sin-Enhaced Edition, bu yılın sonunda oyuncularla buluşacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz