Dizi, Eskiler, Televizyon

Bir Dönemin Efsane Dizisi Zeyna Geri Dönüyor!

21.07.2015

Woah! hatta lililililililiiiii! İşte bu haber çok bomba oldu bebeğim :)

Benim gençlik yıllarımın en bomba dizilerinden olan, mitolojik fantastik dizi Xena: Warrior Princess (Zeyna: Savaşçı Prenses) yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde, Zeyna rolünü canlandırmış olan Lucy Lawless; dizinin yeniden ekranlara gelmesini, Zeyna karakterini tekrar oynamak istediğini dile getirmişti ve NBC, bu çağrıyı değerlendirmiş gibi görünüyor.

Lucy Lawless’ın çağrısına hemen cevap veren NBC Televizyonu, dizinin, orijinal dizinin aynı yapımcıları Rob Tapert ve Sam Raimi ile geri dönebileceğini ve çalışmaların başladığını belirtti.

Yani o zamanki tadı ne kadar olur bilemem ama bunlar güzel haberler tabisiki :) Hemen Zeyna ile ilgili efsanelere geçelim. Bu Zeyna karakterini oynayan Lucy Lawless, aslında temizlikçiymiş sette ama Zeyna'yı oynayacak kişi gelmediği için bu hatunu oynatmışlar.

Bir de bu dizinin ilk bölümündeki müzikleri (jenerik müziği de dahil) duyduktan sonra telefona sarılıp (normal ev telefonu) Krokiller ile "ohhaaaaaa dinledin mi olm müzikleriii?!" şeklinde yaptığımız konuşma unutulmazdır :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz