Dizi, Televizyon

Efsane Dizi Prison Break Geri Dönüyor!

07.08.2015

"Ne varsa eskide var" sözü özellikle son yıllarda fazlaca söylenen bir söz oldu. Eski popüler diziler, filmler, oyunlar falan ne ararsan yeniden yapılıyor duygularımızla oynanıyor :)

Eski popüler dizilerin yeniden çekilmesi konusunda Heroes, 24, X Files gibi yapımlara bir efsane daha katılmak üzere. FOX tarafından gelen açıklamalara göre; Prison Break resmen geri dönüyor!

2005 yılında yayınlanmaya başlayan ve özellikle ilk iki sezonuyla bir döneme damga vuran Prison Break, sonraki sezonlarında biraz b.ka sarsa da efsaneliğinden bir şey kaybetmemişti.

İlk olarak 10 bölümlük mini seri halinde yayınlanacak olan dizinin yayın hayatına ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Aslında ne zaman sorusundan daha çok, dizinin nasıl bir konu ile geleceği önemli. Yani eski diziyi seyretmemiş olanlar için Spoiler uyarısı yapalım bundan sonrası için ama eski dizinin sonunda ana karakter (Michael Scofield) ölüyordu falan şimdi bunun üzerine nasıl bir konu ile devam edecekler? Bence kadroyu aynı tutarak yeni bir dizi çekmeleri en güzeli olur ama bekleyip görüciiiz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz