Oyun

Yeni FlatOut Oyunu Geliyor! (Önemli Uyarı!)

09.07.2015

2011 yılında çıkan son işkence (pardon oyun) olan FlatOut 3: Chaos & Destruction'dan beri oyun gelmeyen (son oyundan sonra oyun çıkarmak değil oyun hakkında konuşmak bile yasaklanmalıydı adamlar için) FlatOut serisinden kötü bir haber geldi ve serinin dağıtımcısı Strategy First, Kylotonn Entertainment'ın geliştireceği yeni bir FlatOut oyunu çıkaracaklarını duyurdu.

Abi Strategy First adından şüphelenmek lazım zaten. Adı "Önce Strategy" olan bir firmadan yarış oyunu mu alınır? :D

Özellikle FlatOut 2 oyununa tapan biri olarak, o zamanlar tüm şirket bu oyunu oynadığımızı belirtir yazıya öyle devam ederim.

FlatOut 2'ye bu kadar aşıkken FlatOut 3'ün çıkış haberinin beni ne kadar heyecanlandırdığını ve oyun çıkar çıkmaz gözüm kapalı satın aldığımı söylememe gerek yoktur sanırım. O zamanlar Steam'de geri ödeme olmaması ve benim balıklama dalış yapmam içimde fena patlamıştı çünkü FlatOut 3, bildiğin Commodore 64'teki Pitstop oyunundan hallice bir oyun çıktı! Yemin ediyorum ben hayatımda bu kadar kötü bir yarış oyunu oynamadım (genel olarak da kötülük sıralamasında ilk üçe girer). Ne grafikleri ne oynanışı herşeyi berbattı oyunun yahu! 5 dakika ya oynadım ya oynamadım kapattım sildim ve Steam kütüphanemde kalmış olsa da unutmaya çalıştım.

FlatOut 3'ün bu kadar kötü olmasının sebebi, tabii ki FlatOut 1 ve 2'yi geliştirmiş olan Bugbear Entertainment'ın, FlatOut 3'te uzaktan yakından yer almaması oldu. Serinin ismini kullanmak isteyen çakal yapımcı şirket, benim gibi sazanları avlayarak, bok gibi bir oyundan gelir elde etti. Bu arada Bugbear Entertainment'ın geliştirdiği ve FlatOut isim hakları kendilerinde olmadığından dolayı ismini Wreckfest koydukları yarış (ve araba parçalama) oyunu süper puanlar alan mis gibi bir oyun oldu.

Arabaların birbirini parçaladığı bu yarış serisinin yeni üyesi için dağıtımcı ekip, serinin en iddialı oyunu olacağını ve bu yeni oyunla oyuncuların beklediği FlatOut deneyimini sunacağını dile getiriyor. Yeni FlatOut oyunu 2016 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak.

Artık dili yandığı için gözü kapalı alacak adam kalmamıştır ama yine de uyaralım, sakın ola oyunun videolarını falan seyretmeden almayın!

Bu arada bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız Dirt: Showdown oyununu da denemenizi tavsiye ederim. 

Son olarak ebolax.org'da yer alan FlatOut 3 oyununu satın alışımın kısa hikayesini okuyabilirsiniz :)
http://www.ebolax.org/2011/12/18/flatout-3-chaos-destruction/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz