Oyun

Street Fighter V Beta Detayları Geldi

08.07.2015

Dövüş oyunlarının babası, Capcom'un çok nadiren versiyonunu artırdığı Street Fighter'ın yeni versiyonu olacak olan Street Fighter V için yapılacak beta süreci hakkında detaylar geldi.

Capcom, Street Fighter V beta süreci hakkında açıklamalar yaptı. 6 oynanabilir karakterin bulunacağını belirten firma, beta sürümünü, beş gün için açık tutacaklarını söyledi. 23 Temmuz'da PlayStation 4 için dört dövüşçü ile başlanacak olan betada Ryu, Chun-Li, Charlie Nash, ve M. Bison karakterleri olacak ve 25 Temmuz tarihinde bu 4 dövüşçüye Cammy ve Birdie karakterleri de katılacak.

Beta hakkındaki en önemli detay, "yalnızca online olarak oynayabileceği" oldu. Yani arkadaşlarımızla "gel la kapışak" şeklinde local (yerel) olarak betayı oynayamayacağız. Capcom, "Beta sürümlerinde tekli oyuncu sistemi elverişli bir sistem değil, buradaki ilk amacımız oyunun online işlevselliğini test etmek." şeklinde bir açıklama yapmış olsa da, bu sistemin oyunu "beta da olsa mis gibi oyun, satın almaya gerek yok artık" şeklinde düşünecek oyuncuları engellemek için yapıldığı belli :)

PC için Beta süreci ise 2015 Sonbahar sezonunda yapılacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz