Oyun

The Witcher 3 – PC / PS4 Grafik Karşılaştırması (video)

18.05.2015

Hadi bakalım oyun yarın çıkıyor ve beklenen bir karşılaştırma videosu ile daha karşınızdayız.

Candyland isimli Youtube kanalından gelen karşılaştırma videosunda belirttikleri üzere PC’de yapılabilecek en son grafik ayarlarını açmışlar ve oyunu ULTRA ayarlarda ve NVIDIA ayarını da kökleyerek oynamışlar. (I want this machine!)

Bloom, Anti-Aliasing ve çimen, ot püsür detaylarına kadar her şeyiyle bir karşılaştırma videosu çekmişler ve sonuç olarak PC ile PlayStation 4 arasında pek bir fark yok gibi duruyor (ya ne olacağıdı?).

Karşılaştırma için kullanılan PC'nin özellikleri:

Intel Core i7-5820K 6x 3.3 GHz
16GB DDR4 Çift Kanal 2133MHz (2x 8GB)
2x 4096 MB NVIDIA Geforce GTX 970
500GB SATA III Samsung 840 EVO SSD
2TB SATA III Western Digital Red WD20EFRX

Şimdi şu konuyu tekrar belirtmek lazım. Adamlar eğer PC'de muhteşem görünecek ve konsollarda bariz bir şekilde PC'den kötü görünecek bir oyun yaparlarsa ve bu olay yaygınlaşırsa kimse konsol almaz. Hem konsol hem PC versiyonu olan oyunların hemen hepsi Xbox versiyonundan (hangi nesildeyse artık) port ediliyor zaten yani oyunun temeli konsol.

Elbette NVIDIA GTX 680 ve üstü ekran kartına sahip bir PC (GTX 900 serisi çıktığını da hatırlatalım) konsolları tokatlayacak düzeyde bir PC oluyor günümüzde. Eh arada bu kadar büyük bir fark varken zaten konsollarla PC karşılaştırması yapmak saçma ötesi olur ama oyunlar şu anki konsolların ayarında çıkmaya devam edecek orası kesin.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz