Teknoloji

Dünyanın En Küçük İnsansı Robotu İstanbul’da!

23.04.2015

Üstteki resimden de görebileceğiniz üzere basketbol topuyla futbol oynayacak kadar yetenekli BeRobot, Türkiye'ye geliyor!

Tayvan’ın en son teknolojiyle üretilen ve özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden çevre dostu ürünleri İstinye Park’ta 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tayvan Doğa Dostu Ürünler Etkinliği ile tanıtılacak. Etkinlikte kurulacak olan Tayvan Çevre Dostu Ürünler Pavilyonu'nda çevre dostu özellikleri ile Guinness Rekorlar kitabına giren ve "Dünyanın en küçük insansı robotu" olan BeRobot da Türk halkı ile tanıştırılacak.

Tayvan Ekonomik Bakanlığı (MOEA) tarafından düzenlenen ve Tayvan Ekonomi Bakanlığı Çevreci Ürünler Departmanı (GTPO) ve Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) tarafından desteklenen etkinlikte, Well-Ling, ChenTechnology, Nano Win Technology, GeStream Technology, Yantouch, SunUpEco, Absolute Technology, Crosscarf, PaperShoot Technologies, Green First Corporation ve Cashido Corporation gibi Tayvan’ın en güçlü firmaları çevre dostu ürünlerini Türk üreticiler ve tüketicilerle tanıştıracak.

Tayvan Ekonomik Bakanlığı (MOEA) tarafından düzenlenen ve Tayvan Ekonomi Bakanlığı Çevreci Ürünler Departmanı (GTPO) ve Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) tarafından desteklenen etkinlikte Tayvanlı teknoloji şirketlerinden GeStream Technology’nin ürettiği Guinness Rekorlar Kitabı’na da giren "dünyanın en küçük insansı robotu" “BeRobot” da sergilenecek. Güneş enerjisiyle çalışan Nano Win Technology'nin ürettiği "Dünyanın ilk katlanabilir elektrikli scooterı" da tüketicilere tanıtılacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz