Oyun

Star Wars Battlefront, Botlara Karşı Oynanabilecek!

20.04.2015

Wuuuhhuuu işte bu çokzel bir haber bence. Ben seviyorum bu tür oyunları botlara yani bilgisayarın yapay zekasının yönettiği adamlara karşı oynamayı. Battlefield 2'i deli gibi botlara karşı oynardım. Bir de oyun yeniden yapıldığı orjinal Battlefront gibi Third Person (üçüncü kişi - karakterin sırtından) bakış açısıyla oynanırsa tadından yenmez.

Star Wars Battlefront'un direktörü Niklas Fegraeus’un yaptığı açıklamalara göre oyunda yapay zekanın yönettiği botlara karşı oynayabileceğiz ve botlar hem çevrimiçi hem de çevrimdışı modlarda oynanabilecek.

Star Wars Battlefront'ta hikaye modu (single player) bulunmayacağını da tekrar belirtelim. Yani bu botlara karşı olacak oyun modu normalde başkalarına karşı oynadığımız haritalarda olacak muhtemelen. Titanfall’un sahip olduğu campaign moduna benzer şekilde gibi script bazlı çoklu oyuncu modları gibi olacak diye tahmin etmekteyim.

Yapılan açıklamalara göre oyun, her platformda 60 fps’te çalışacak ve konsollarda çevrimdışı co-op modlarında split-screen (ekranı ikiye bölerek oynama) özelliği bulunacak. Split-screen özelliği PC'de bulunmayacak.

Star Wars Battlefront, 17 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz