Değişik, Teknoloji

Yeni Nesil Kaykay; Post Modern Skateboard

22.03.2015

Gayet uzun yıllardır popülerliğini bir şekilde korumayı başaran ve standart tasarımı dışında görmediğimiz kaykay (skateboard),  son yıllarda ilginç tasarımlara imza atmaya başladı. Post Modern Skateboard da fazlasıyla ilginç tasarımıyla sivrilmek isteyen bir ürün olmuş.

Kaykay, iki adet 10 inçlik çemberden oluşuyor. Bu çemberlerin içerisinde ayak koymak için platformlar yer alıyor. Çemberlerin arasında ise uzatılabilir bir bağlantı çubuğu yer alıyor. Çubuk çemberleri bir arada tutuyor ve dengeyi sağlıyor.

postmodernskates

Kaykayı öğrenebilmek için biraz çalışmak gerekiyor. Asıl zorluk ise çubuğu çıkardığınızda başlıyor. Bu konsept ile daha fazla serbestlik sunsa da sürmesi biraz daha zor. Kaykayın sürüşü biraz yılan kıvrılmasına benziyor. Kaykay tutkunlarının beğenisine sunulan Post Modern Skateboard 100 dolar fiyat etiketi ile satışta.

postmodernskateboard

Walla hacı arada çubukla bir nebze anladım kullanım şeklini ama o çubuk çıkınca nasıl hızlanacaksın bir çözüm bulamadım :) Kaykayla ilgili video da paylaşmamış adamlar muhtemelen sürebilen henüz yok :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz