Spor, Teknoloji

Bu Kıyafetle Yaptığınız Spor, 20 Dakikada 3 Saatlik Etki Yapıyor!

17.03.2015

Yok hacı Apşeypır gibi bir olay değil, kıyafet veriyor elektriği çalıştırıyor kasları.

Kas odaklı taşıdığı elektrotlar ile spor yaparken kaslarınızı çok daha fazla çalıştıran egzersiz kıyafeti Antelope, belirtildiği kadarıyla 20 dakikada 3 saatlik bir etki bırakabiliyor.

Dünyanın en hızlı adamı olarak nitelendirilen Usain Bolt tarafından da aktif olarak kullanılan elektriksel kas stimülasyonu (EMS) üzerine dayanan egzersiz kıyafeti Antelope, diğer benzerleri gibi yakılan kalori vb bilgileri göstermek yerine direkt olarak egzersiz sürecine katkıda bulunuyor. Egzersiz sırasında akıllı telefonlar üzerinden girilen ayarlar ile bütün kas gruplarını çalıştıran ya da belirli kas gruplarına elektriksel sinyaller yollayarak hareket geçiren kıyafet, böylece kısa zamanda çok yüksek performans alınmasına imkan tanıyor ve kablosuz olarak çalışabiliyor olmasıyla hemen her türlü spor dalıyla aktif olarak kullanılabiliyor.

Tabi şimdi bizde erkek adam böyle taytla falan spor yapmaya zor çıkar ama giyersin içine baharda falan kullanırsın hacı için rahat olsun. EMS denen olay bir yerin kırılıp iyileştikten sonra falan uygulanan fizik tedavi sürecinde uygulanan olay tamamen (aylarca fizik tedavi gördüm oradan biliyorum). Elektriksel uyarılarla kasların çalışması ve gelişmesi sağlanıyor. Evet doğru duydunuz! Bu elbiseyi ilk görenin aklına hemen kilo vermek geliyor ama bu elbise ile kas gelişimi de gayet olumlu yönde artıyor.

Kısacası giyecen bunu gidecen basket oynamaya falan akacak kilolar gelişecek kaslar!

Resmi satış fiyatı ve çıkış tarihi belirtilmeyen ürünün tanıtım videosunu buyruun:

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz