Değişik

Google, İlk Fiziksel Mağazasını Açtı!

12.03.2015

Google, beklenmedik bir şekilde, ilk fiziksel mağazasını Londra'da açtı. Mağaza, 5 Mart'tan beri açık olsa da firma, her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için bugüne kadar duyuru yapmamıştı.

Daha çok fiziksel mağaza işini deniyor gibi görünen Google'ın mağazası Tottenham Court Road'daki Curry's PC World'ün bir parçası olarak hizmet veriyor. Samsung ve Apple'ın mağazaları, Londra'nın en yoğun bölgelerinde yer alıyorken Google, buralardan uzak durmayı tercih etmiş gibi görünüyor. 

Google'ın İngiltere pazarlama direktörü James Elias, "kullandığımız tüm cihazlardaki yeniliğin hızı inanılmaz, ancak onları satın alma şeklimiz, yıllardır aynı" diyor ve ekliyor: "Google mağazası ile kullanıcılara Google'ın inanılmaz bir yelpazede sunduğu, birbirine bağlı, çevrimiçi ürünlerle oynayabilecekleri, onları deneyebilecekleri bir yer sunmak istiyoruz."

Mağazada Google'a ait geniş ürün yelpazesinin (özellikle mobil işletim sistemi Android) sonucu olarak, Chromebook laptop'lara, Android Wear'ı sergileyen Moto 360 ve LG G Watch R'ye, Nexus 6 ve Nexus 9 tablete rastlamanız mümkün. Telefon ve tabletlerin etrafı koltuklarla döşendiğinden, oturup onlarla rahatça zaman geçirebiliyorsunuz.

Belirttiğim gibi Google, mağazacılık olayını deniyor gibi görünüyor ve insanların tepkilerine göre ilerleyecek muhtemelen yoksa en iyi yerde en iyi mağazayı açar arkadaş Google'da para mı yok peheeeey!

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz