Değişik, Teknoloji

The Storm – 499 Dolarlık Elektrikli Bisiklet

03.02.2015

Ooo adamım! Adamlar tam hayalimdeki bisikleti yapmışlar walla ama neden videoda Domalan Cumhuriyetinde yaşıyormuş gibi kullanmışlar anlamadım :) Türkiye'de satılsaydı alırdım büyük ihtimalle ama yurtdışından alıp gümrük işlerine giremem (yoo dostum yoo bu sefer olmaz!)

Şubat ayı ile birlikte Indiegogo sitesinde bağış toplamaya başlayan elektrikli bisiklet The Storm projesinin hedefi bir ayda 75 bin dolar toplayabilmekti ancak gördüğü büyük ilgi sebebiyle 2 gün içinde 500 bin dolardan daha fazla para toplayarak bombayı patlattı.

499 dolarlık fiyatıyla dikkat çeken The Storm, 380 watt motora sahip ve saatte yaklaşık 32 km hıza ulaşabiliyor. 20 Kilogramlık ağırlığa sahip bisiklet 90 dakikada tam şarj olabiliyor ve yol koşullarına bağlı olarak dolu batarya ile 50-80 Km arası yol gidebiliyor.

Değiştirilebilir bataryası bulunan bisiklet ile uzun yolculuklar yapacaksanız veya şarj etmek için vaktiniz kalmayacaksa 179 dolarlık yedek bir batarya edinerek yanınızda taşıyabilirsiniz.

Bisikletin 499 dolarlık fiyatı 6 Şubat'a kadar geçerli ve bu tarihten sonra fiyat değişir mi bilemiyoruz.

Ağırlığı da (20 kilo) iyiymiş ha. Bisikleti sürmediğin zamanlarda kaldır indir kas yaparsın ;) 32 km hız da gayet hızlı denebilir sanki bir carting aracı tadında.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz