Oyun

Street Fighter V, Yalnız PS4 ve PC İçin Olacak!

05.12.2014

Ohannes bu bomba oldu işte.

Dövüş oyunlarının babası, kolay kolay versiyon atlamayan Street Fighter serisinin yeni versiyonu Street Fighter V resmi olarak duyuruldu ve yalnızca PC ve PS4 için (exclusive) çıkacağı açıklandı. Neden Xbox One'a çıkmayacak o kısmı oldukça muamma. Bu exclusive olayı yalnızca Japonya için geçerli olabilir.

Aşağıda görebileceğiniz sızdırılan video oyun hakkında çok bir fikir sahibi olmamızı sağlamıyor ne yazık ki ama Street Fighter IV'den çok farklı bir oyun görmeyeceğimiz sonucunu çıkarabiliyoruz. Aslında alıştığımız Street Fighter versiyon geçişleri çok belirgin olmuştur şimdiye kadar. Street Fighter oyunu ile Street Fighter 2 arasındaki geçiş zaten yeni bir çağ açmıştı ayrıca Street Fighter 3 ve Street Fighter 4, bir önceki versiyona göre resmen farklı oyunlardı. Tahminimce Capcom, Street Fighter V'de oynanışı oldukça değiştirecektir Street Fighter IV'e göre.

Buyrunuz Street Fighter V ile ilgili olarak internette bulabileceğiniz tek oynanış videosu. Muhtemelen bu sabaha karşı 4'te gerçekleşecek olan Game Awards'ta veya 6-7 Aralık'taki Playstation Experience etkinliği çerçevesinde Street Fighter V için daha detaylı videolar gösterilecektir. Capcom bu videoyu siliyor yayınlama haklarından dolayı o yüzden bu aşağıdaki video da her an uçabilir diye animated gif'leri de yayınlıyorum. Zaten kısacık bir video. 

Edit: Evet hacılar oynanış görüntülerini içeren video silinmiş o yüzden Capcom'un yayınladığı Street Fighter V tanıtım videosunu koyuyorum.

street_fighter_v_1 street_fighter_v_4 street_fighter_v_3 street_fighter_v_2

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz