Oyun

Humble Bundle’da SEGA Oyunları Paketi

26.11.2014

Oyuncuların kesinlikle takip etmesi gereken, çok ucuza bir sürü oyun sahibi olabildiğiniz Humble Bundle'da görünce anında saldırdığım "Humble SEGA Bundle" isminde SEGA oyunları paketi yayınlandı.

Humble SEGA Bundle kampanyasıyla en az 1 dolar ödeyerek Dreamcast Collection, Nights into Dreams, Sonic & All-Stars Racing Transformed oyunlarına ve Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC, Football Manager 2015 için Miles' Tactic DLC'lerine sahip olabiliyorsunuz.

Eğer ortalama fiyattan (şu an itibariyle 3.56 dolar) daha yüksek bir ücret öderseniz Empire: Total War ve Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West oyunlarına sahip olabiliyorsunuz.

Eğer 12 dolar veya daha fazla ödeme yaparsanız da Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai sizin oluyor.

Son olarak 50$ ve daha fazlasını öderseniz de Dreamcast T-Shirt'ü sizin olabiliyor.

Bilindiği üzere Humble Bundle paketlerine ilerleyen günlerde yeni oyunlar eklenebiliyor (bu paket için kesin eklenecek). "Eee o zaman neden şimdiden alalım?" dediğinizi duyar gibiyim :) Şimdi şöyle oluyor, şu anda ortalama fiyat olan 3.56 dolar, paket oyuncular tarafından satın alındıkça değişiyor ve büyük ihtimalle artıyor. Yani beklerseniz bu fiyat 5-6 dolar olabiliyor. O yüzden ya elinizi çabuk tutup daha ucuza oyunları kapıyorsunuz veya bekleyip bütün oyunları biraz daha yüksek fiyata alıyorsunuz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz