Oyun

FIFA 15’e Üçüncü Yama Geldi

26.11.2014

Dün akşam oynayayım derkene "dur hele update var" demesiyle irkildiğim FIFA 15'e 200 mbyte civarında yeni bir güncelleme geldi. Emre de durur mu "ne gelmiş bu güncelleme ile?" diyerekten araştırdı.

Bu sefer hataları gidermenin yanında başka konulara da yönelmiş EA Sports. Öncelikle belirtmeliyim ki güncellemeden sonra oynadığım maçta, normalde olduğundan çok daha fazla pas hatası yaptım. Bu seferlik bana mı öyle denk geldi yoksa yapılan bir ince ayar sonucu mu bilemiyorum.

Bir de santralarda artık defans oyuncuları orta saha ile defans arasında kocaman boşluk bırakmıyor. FIFA 15'i oynayan oyuncuların en büyük sıkıntılarından biri gol olduktan sonra orta sahadan maça başlayan takım oyuncusunun yaldır yaldır koşup defans oyuncuları ile karşı karşıya kalabilmesiydi. 4 gollü bir maç yaptım yeni güncellemeden sonra ve bu ortasahadan özellikle benim başladığım durumda  (1 gol yedim) karşı saha gayet kalabalıktı koşup gidemedim.

Güncellemeyle gelen yeni özellikler ve düzenlemeler şöyle :

- Barclays Premier Ligi'ne yükselen Leicester City, Burnley ve Queens Park Rangers takım oyuncularının suratları gerçeğine uygun vaziyette oyuna eklendi.

- MLS Ligi'ne, Orlando City ve New York City FC takımları eklendi. Her iki takımın da oyuncuları ve formaları gerçeğine uygun olarak tasarlandı.

- Messi, Ronaldo gibi 18 adet üst profil oyuncuların Ultimate Team portreleri değiştirildi.

- FIFA Ultimate Team'in takım ekranından çıkmadan, oyuncuya yeni kabiliyetler eklenebiliyor.

- Defans oyuncularının yerleşimi ve havadan atılan toplarda düzeltmeler yapıldı.

- Kariyer modundaki stabilite sorunları giderildi.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz