Donanım, Oyun

Playstation 4, Firmware 2.0 Yayınlandı

28.10.2014

Bekle bekle öldük be hacı yaa. Şaka lan şaka yok bende PS4, PS3 vardı kuzene verdim :)

Efenim Playstation 4'e babaş özellikler ekleyen Firmware 2.0 güncellemesi yayınlandı ve artık Playstation 4 kullananlar şu aşağıda bahsettiğim özellikleri kullanabilecekler.

Share Play

Arkadaşlarınızı "gel bak hacı FIFA'da efsane oynuyorum" şeklinde oynadığınız oyunu izlemeye davet edebileceksiniz. Ayrıca oyun yayınını paylaşmanın yanında, eski arcade salonlarındaki "geçiyim mi abi?" şeklinde oyunun kontrolünü arkadaşınıza devredebiliyorsunuz da.

USB Music Player

Oyunlarınızı oynarken arka planda çalsın deyi USB'den müzik yükleyebilenzi artık.

Youtube Uploader

Artık oyun içi videolarınızı anında Youtube'e yükleyip "bakın nasıl oynuyorum" diye yayınlayabileceksiniz. Ayrıca videoları düzenleyip bilgi ekleyebileceğiniz bir editor de gelii.

Youtube Player

Yeni eklenen Youtube uygulaması ile Youtube videolarını PS4'ünüzden izleyebilecek ve Youtube'a login olabileceksiniz.

Tema Desteği

Ulan bu nasıl olmaz dedirten özellik gelmiş bulunmakta ve PS4 arabirimini özelleştirebiliyorsunuz artık. Ayrıca artık 8 arka plan renginden birini seçip kullanabileceksiniz.

Bunlar öne çıkan yeni özellikler. Bunların dışında ufak tefek yenilikler ve bazı işlevlerde geliştirmeler mevcut. Hadi bakalım hayırlı olsun. Unutmayın Firmware 2.0 ile PS4'ün kırılabilmesini sağlayan açık kapanıyor yani bazı hayalleriniz varsa bu güncellemeyi yapmamanız öneriliyor :)

 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz