Oyun

COD: Advanced Warfare Traffic Görevi Videosu

05.10.2014

Sledgehammer tarafından geliştirilen ve Activision'un parasını ödediği Call of Duty : Advanced Warfare için, oyunun hikaye modunda olacak olan "Traffic" isimli göreve ait bir oynanış videosu paylaşıldı. IGN ekibinin anlatımıyla izleyeceğimiz videoda oyunun oynanış mekanikleri ve grafiklerine dair fikir sahibi oluyoruk.

Yalnız bu sene Call of Duty tarafında ilginç olan bir nokta var. Şu anda oyunun deli gibi pompalanıyor olması lazımdı. Her yerde Call of Duty reklamları, Call of Duty'nin yeni oyununa ait haberler, insanların heyecanlı bekleyişlerine dair bloglar falan görmemiz lazımdı ama bu sene nedense sessiz sedasız geliyor Call of Duty ki bu sene oyunda gayet radikal değişiklikler mevcut.

Bakalım bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik mi yoksa diğer senelere göre farklı bir reklam stratejisi mi bekleyip göreceğiz. Son çıkan Call of Duty oyunu Ghosts'un alıştığımız çılgın satışlara ulaşmaması (yine de çok iyi sattı tabisi ki kötü demiyorum) ve GTA V'in gölgesinde kalması Activision'ı biraz sakinleştirmiş olabilir veya bu sene reklam olayını tamamen Destiny'e ayırmış ve gelecek seneyi bekliyor olabilirler herşey mümkün.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz