Değişik, Donanım, Oyun

Taşınabilir Xbox One ile Tanışın

16.09.2014

Ed Zarick isminde bir donanım geliştiricisi (bu ne demek lan) almış Xbox One konsolunu, 2 adet Makerbot Replicator 2 3D yazıcı  ve lazer kullanarak Xbook One adı altında taşınabilir hale getirmiş.

Xbox Live kuralları gereğince konsolun üzerinde değişiklik yapmak yasak olduğu için Xbook One tasarımı, dahili monitöre sahip bir kasanın içine yerleştirilmiş Xbox One konsolundan öte bir şey değil aslında. Kasanın içinde soğutucu, 1080p çözünürlükte 22 inç bir ekran ve Blu-ray okuyucu bulunmakta.

Xbox One batarya ile çalışacak şekilde dizayn edilmediğinden dolayı kasa içerisinde batarya yok yani pirize takmak zorundasınız mutlaka.

Son olarak tüm bunlar size özel 1500 dolara! Çok kaşınan varsa Zarick'in internet sitesine girerek satın alabilir (tabi Türkiye gümrük olaylarını unutmamak da lazım)

http://www.edsjunk.net/wordpress/

Adam azmetmiş yapmış hacı helal olsun :) Bir dönem Xbox 360'ı da bu şekilde taşınır yapmışlardı ama aynı adam mıydı hatırlamıyorum o kadarını. Yalnız adam 3D yazıcı ile çok güzel bir kasa yapmış ona da ayrı alkış.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz