Donanım, Oyun

Xbox One Laptop

29.12.2013

Azimle sıçan taşı deliyor hacı :

Daha önceleri birçok farklı insanın, Xbox 360'ı parçalara ayırdıktan sonra, resmen kendi ürettikleri dizüstü modellerini yarattıklarını görmüştük. Fakat bu seferki örnek çıtayı bir hayli yükseltiyor zira artık 22 inç ekrana sahip, dizüstü olarak tasarlanmış Xbox One'ı da görmüş bulunmaktayız. 

Uzun süredir kendisini bu işe veren ve daha önceleri Xbox 360 üzerinde de dizüstü modeli tasarlamış olan James "DarkUncle" Terry tarafından gözler önüne serilen Xbox One laptop, tıpkı orijinalinde de olduğu gibi, disk sürücüsünü sol kenarda barındırıyor. Üst orta kısımda bulunan Xbox One işaretiyse, yüklemeler esnasında parlayarak, cihazın işlem yaptığını kullanıcısına gösterebiliyor. 

Terry tarafından özel olarak yapılan line out audio port sayesindeyse, dijital ses tabanlı olmayan çıkışlara ya da harici ses çıkışı kullanmak isteyen kullanıcılara muazzam bir seçenek yaratılmış. Xbox One'ın arka panelini olduğu gibi kullanmayı başaran Terry'nin hiçbir giriş ve çıkıştan taviz vermemesi de cihazın değerini büyük ölçüde arttırmayı başarıyor. Pek tabi bu kadar özelliğin bir arada olduğu dizüstü modeli Xbox One için, nasıl bir dahili pil gerekiyor bilmiyoruz ama bu modeli ayakta tutmak için klasik Xbox tuğlası olarak bilinen dev adaptöre ihtiyacımız var. 

Xbox One çıktıktan kısa süre sonra hazırlanan bu mükemmel cihaz, çoktan satıldı. Kim tarafından, ne kadara alındığına dairse hiçbir bilgi bulunmamakta... İlki bu kadar kısa sürede üretilen Xbox One dizüstü için, bakalım gelecekte ne tarzda tasarımlar ile karşılaşacağız.

xboxone

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz