Oyun

DayZ Koptu Gidiyor

17.12.2013

Olm dün DayZ haberi yaptık alpha olacak yakında diye ama adamlar dün DayZ alfa versiyonunu Steam'e koymuşlar bile. Hemen bastım 30 Dolar'ı satın aldım ama o kadar da ısınamadım oyuna ne yalan söyliim :) Arma 3 Dayz modundan sonra oynanabilirlik olarak biraz sıkıntılı geldi bana ama daha bu alpha versiyonu du bakali noolcek diyorum :) Haber de şöyle :

DayZ'nin alfa sürümünün Steam'de satışa sunulmasının ardından pek çoğunuz (ben de dahil olmak üzere) oyunun beta'ya geçene kadar çok oyuncu toplayamayacağını, kendinizin de o zamana kadar satın alma düşüncesinde olmayacağınızı dile getirmiştiniz. Bunlar çok mantıklı düşüncelerdi fakat öyle gözüküyor ki bizlerle aynı fikirde olmayanlar da varmış. DayZ Steam'e çıktığı anı takiben geçen 12 saat içerisinde 88 bin kişi tarafından satın alındı. Oyuncular ve zombi diyince bir akan sular duruyor, neden acaba?

Hakkaten ya server'ları şimdiden dolu oyunun deli gibi oynayan var hatta ben ilk gördüğümde "ulen oyunda crack'li multiplayer oynanıyor galiba?" diye düşünmüştüm ama yukarıdaki satış rakamını görünce içim rahatladı :)

Bir de oyunun daha alpha olarak böyle satılması geliştiricileri baya bir sağlam iş yapmaya yöneltir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz