Oyun

Call of Duty : Ghosts Yine Rekor Kırdı

07.11.2013

Olm adamlar sıçsa adını COD koysa satıyor anasını satayım. Sağlam oyun siteleri oyuna 10 üzerinden 7 puan falan verdiler ama millet yine aldı yine aldı hem de COD serisi bildiğim en pahalı satılan oyun serisidir yani.

Activision stüdyolarının sunduğu COD:Ghosts, ilk gününde 1 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı ve GTA V’in ilk günkü başarısını geride bırakmayı da başardı. 

Ancak burada Forbes’un dikkatini çektiği bir detay var. GTA V, perakendeciler aracılığıyla satıiş yerine internet üzerinden oyunseverlerle buluştu. Analistler, bu durumdan dolayı oyunun en az 15 milyon kopyasının üretilip satıldığını düşünüyor. 

COD:Ghosts ise perakendecilere gönderilen oyunlarla sunuldu. Activision ilk gün sonunda iyi bir rakam elde etse de, analistler stokların tükenmesi halinde kopya satışların risk oluşturabileceğini belirtti. 

GTA V, sadece Xbox 360 ve PS3 oyun konsollarında oynanabilirken, Ghosts, PC’nin yanı sıra PS3, Xbox 360 ve Wii U konsollarında oynanabiliyor. 

GTA’nın yapımcısı Take-Two Interactive stüdyoları, perakendecilere gönderilen oyun sayısının 29 milyon olduğunu belirtti. 

Oyunun PlayStation 4 sürümü 15 Kasım'da, Xbox One sürümü ise 22 Kasım'da raflardaki yerini alacak.

Yani ben de seviyorum COD serisini çok zevkli oyunlar ama 60 Dolar da verilmez be hacı. Doğru dürüst ucuzlamıyor da hibine sonralardan.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz