Oyun

The Division PC’e Gelir mi?

20.06.2013

Buyrun hacılar hodri meydan! :)

Tom Clancy's The Division E3'ün en ilgi çekici oyunlarından biriydi. Fakat PC oyuncuları için bu oyun açıklamasını üzücü bir gerçek bekliyordu: Oyunun PC'ye çıkmasının planlanmayışı. Şimdi oyuncuların başlattığı ve internette dolanan bir anket bunu tersine çevirmeyi hedefliyor. Anket şimdiden 70 bin imza toplamış vaziyette. Dilerseniz siz de ankete buradan katkı verebilirsiniz. Bol şans!

Sanırım millet Ubisoft'un toplanıp "Bu oyunu PC'e çıkarmayalım hacı oradan gelecek para da gelmeyiversin" dediğini sanıyor :) Hadi PS4 exclusive olsa anlarım oyunu ama Xbox One'a da çıkacak olması oyunun kodlarının PC'e gayet rahat bir şekilde port edilebileceğini gösteriyor yani istese adamlar az bir zahmetle çıkartırlar oyunu PC için de.

Sony ve Microsoft sırf konsolları satılsın diye PC'i bir süre devre dışı bırakmak için deli gibi para döküyor ve Ubisoft da bu işten gayet sağlam bir ücret almıştır size garanti ederim ve oyun bence PC'e çıkacak evet ama yakın zamanda beklemeyin 1 sene sonra falan çıkar ancak.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz