Spor

NBA’de Yarın Gece Final Heyecanı

19.06.2013

Evet NBA Finalleri'nde başımıza gelebilecek en güzel şey oldu ve seri yedinci ve son maça kaldı. Yani bu maçı alan şampiyon hacito :)

Seride canlı olarak izlediğim tek maç dün gece oynanan maçtı ve tam da maçını izlemişim hacı hop oturup hop kalktım maç boyunca ve bir kez daha göründü ki LeBron James oynarsa onu durdurabilecek hiçbir şey yok. Ayrıca LeBron'u NBA'deki hangi takıma koyarsan koy şampiyonluk adayı yapabilir orası kesin.

San Antonio dün gece eline geçen fırsatı fena halde tepti ve son dakikada yaptıkları taktik hatalar nedeniyle maçın uzamasına ve uzatmada da kötü oynayarak maçın gitmesine sebep oldu. Yani izlerken bile deli heyecan duyulan bir maçtı ve oradaki koçları, oyuncuları falan düşünemiyorum.

Yarınki maç için şu olur bu olur diye konuşamayacağım çünkü hiç belli değil. Seri şimdiye kadar bir o takım bir o takım kazanarak gitti ve sırada San Antonio var :) Olay tamamen LeBron'a bağlı ve Wade'in artık LeBron'un liderliğini kabul etmesi lazım çünkü ne yapsa olmuyor tutturamıyor. Zaten Wade bu şut performansı ile devam ederse gelecek senelerde sıradan bir oyuncu olmaktan öteye gidemeyecektir çünkü yaş oldu 31 seneye 32 ve vücut artık o kadar atletik olamıyor.

Yarın gece de kalkıp seyredilir hacı maç bakalım bizi neler bekliyor? :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz