Oyun, Spor, Video

NBA 2K14 Geliyor

08.06.2013

Şaşırdınız mı?... :) Artık oyuna yapacak birşey kalmadı ama gelecek tabisi bu sene de. Ben daha NBA 2K13'e doğru dürüst başlayamadığımdan 2K14'ü baya bir sonrasında almayı düşünüyorum.

2K Games'in oyun dünyasına faakrlı bir tat ile sunduğu NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K14 hakkında bilgler ve içerikler yağmaya devam ediyor. 

1 Ekim'de çıkışı kesinlenen oyun ilk başta Xbox 360 ve PS3 için duyurulmuştu lakin yeni nesil konsollara da gelmesi tahmin ediliyordu. 

İşte şimdi o bilgi doğrulandı ve yeni oyunun Xbox One ve PS4 için de çıkacağı duyuruldu. 

2K'dan Jason Argent'ın doğruladığı bu haberde aynı zamanda oyunun Wii U'ya çıkmayacağı da belirtildi. 

"Wii U versiyonunu yapmıyoruz. Bu fikri kendi içimizde aldık." 

Öte yandan Argent mevcut ve yeni nesil versiyonların çoğu özelliği aynı olacakken aralarında farklar olacağını da belirtti. 

Oyunun bu bilgileri yanında resmi videosu, ön sipariş bonusu olarak gelecek olan Miami Heat oyuncusu LeBron James'in adını taşıyan King James paketin videosu ve kutu resmi (en azından bir tanesi) de yayınlandı.

Bu yazıda belirtmemiş ama oyun PC için de duyuruldu onu söyleyelim ;) Bir de ana karakter olarak LeBron James'i kullanmak bence pek akıllıca olmamış seven var sevmeyen var kardeşiiim geçen seneki gibi 3 karakter kullansaydın ya. Trailer da karizma olmuş bu arada.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz