Spor

Bu Gece NBA’de Doğu Finali

03.06.2013

Evet hacılar Doğu Finali diyorum çünkü Miami Heat - Indiana Pacers serisi 7. yani son maça kaldı. Bu gece maçı alan NBA finallerinde San Antonio Spurs ile karşılaşacak.

Bence bu senenin en güzel playoff serisi olan Miami - Indiana serisi hakkını verdi ve 7. maça kaldı. Seride hemen herşeyi gördük. Çok yakın maçlar, kopup giden maçlar, sertlik, güzel set hücumları veya fast break'ler...

Benim gönlüm Indiana'dan yana çünkü mazlumun yanındayım :) Indiana deplasmanda olacağı için işi gayet zor ama olmayacak iş değil çünkü bu seride deplasmanda galibiyet almayı başardılar. Eğer topu içerden oynamakta özellikle de Roy Hibbert ile oynamakta ısrar ederlerse Miami faul manyağı olacaktır ki son maçta (Indiana rahat bir galibiyet aldı) bunun nasıl uygulanabileceğini gördük.

Miami cephesinde ise işler karışık. Bu seneye kadar superstar olan Dwyane Wade son 2 maçta toplam 20 sayı attı ve Chris Bosh da bundan beter durumda. Bu oyuncuların sıradan oyuncular haline gelmiş olması içler acısı hakkaten. Olay tamamen LeBron James üzerine dönüyor ve onun performansı biraz kötü olduğu zaman olay bitiyor (çünkü playoff'lardayız ;)

Bu gece sabaha karşı 03:30'da başlayacak maçı kasıp izlemek istiyorum ama o saatte zor be hacı. Söylemeyin yarın ben izlemeden yoksa bozuşuruz :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz