Oyun

Battlefield 4 Yeni Jenerasyonda

25.02.2013

Adamlar PS3'ün falan sınırlarına dayanmıştı zaten (hatta sınırı aşmışlardı) :) Yani kısacası hacı bunun olacağı belliydi :)

EA'in en büyük isimlerinden biri olan Battlefield 4, EA liderlerinden Frank Gibeau'nun dediğine göre 2013'ün en çok beklenen oyunlarından biri.

Geçtiğimiz hafta Los Angeles ve Montreal'de gerçekleşen işten çıkartma durumları ile ilgili konuşan Gibeau, şunları söyledi;

"EA için yaratıcı ekipler söz konusu olduğunda geçiş süreçlerinde sürpriz yaşanmaz. Yeni teknolojimiz konusunda aylardır yatırım, araştırma ve geliştirme yapmaktayız. İşimizin erken aşamalarını gören konsol ortaklarımız bize çoğu konuda katılıyor, EA'in bir sonraki yeni jenerasyon ismi gerçekten inanılmaz görünüyor. GameStop şirketiyle geçtiğimiz haftanın başında yaptığımız bir görüşme sonucu 500 dükkan müdürüne Battlefield 4'ü gösterdik, dakikalarca alkış aldık ve oyunun hayranları GameStop CEO'sunun tek bir tweet'ine inanılmaz pozitif tepki gösterdi."

Gibea'nun bu açıklamasına göre Battlefield 4 yeni jenerasyona geliyor, oyunun çıkış tarihi ise daha önce EA tarafından 2014 yılı olarak açıklanmıştı.

Muhtemelen ekran kartını yenilemek gerekecek BF4 çıktığı zaman :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz