İnternet, Oyun

Agar.io, Steam’den Yeşil Işık Aldı!

30.05.2015

Abi işte internette neyin tutacağı neyin tutmayacağı hiç belli olmuyor. Adamlar basitin de basiti bir oyun yaptılar javascript ile ve oyun, deli gibi oynanıyor şu anda.

Ülkemizdeki yoğun oyuncu kitlesinden dolayı geçtiğimiz günlerde Türk sunucusu bile açılan Agar.io, destek görmek için girdiği Steam Greenlight servisinden, çok büyük oranda onay oyu alarak yakında Steam platformuna gelmeye hak kazandı.

Oynamasının ücretsiz olacağı açıklanan oyun, Steam sürümünde cross-platform desteğinin yanında, paralı içerikler de sunulacak. İlk aşamada bu içeriklerin kozmetik seçenekler olacağı söylenen oyun için gelecekte, oynanışı etkilememek kaydıyla, bazı ücretli yenilikler veya ücret ödeyen kişilere özel sunucular gibi seçenekler de getirilebilecek.

Oyunu bilmeyenler için bahsedelim. Oynaması gayet basit olan oyunda, bir hücreyi oynuyorsunu ve diğer hücreleri yiyerek büyümeye çalışıyorsunuz. Multiplayer (çok oyunculu) olan oyunda diğer kullanıcılar da sizi yemek için uğraşıyorlar. Mouse ile kontrol ettiğiniz hücreniz, Space (boşluk) tuşuyla bölünebiliyor veya W tuşuyla bir parçasını uzağa fırlatabiliyor.

Oyunu tarayıcı üzerinden oynamak için Agar.io adresine, Steam Greenlight sayfasına ulaşmak için ise aşağıya bakınız.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=436491794

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz