Oyun

Steam Yaz İndirimleri Çok Yakında Geliyor!

30.05.2015

PC oyunculuğunun en kral platformu Steam'in en az kendisi kadar ünlü olan Yaz İndirimleri, 11 Haziran'da başlıyor! Zaten Steam'in bir Yılbaşı İndirimleri, bir de Yaz İndirimleri cüzdanlarımızı kurutan aktiviteler.

11 Haziran - 20 Haziran arasında yapılacak olan indirimler 9 gün boyunca değişken bir şekilde devam edecek. Yani ilk gün bazı oyunlar, ikinci gün başka oyunlar indirime girecek ve bu böyle devam edecek.

IGN Rusya tarafından ortaya çıkarılmış tarih aralığı, Valve’ın resmi VKontakte (Rusya'nın Facebook'u -vk.com) sayfası üzerinden yaptığı bir duyuru sayesinde öğrenildi. 

Rusça yapılan duyuruya göre "Steam İndirimleri 11 Haziran’da Moskova saatiyle 20:00’da başlıyor. 20 Haziran’da, Yaz İndirimlerine dahil olan tüm firmaları kapsayacak "Satış Tekrarı" başlıyor. İndirimler 22 Haziran’da Moskova saatiyle 20:00’da bitecek"

Yani hacı, sonuç olarak oyuna para verme işini şu andan itibaren kesiyorsun ve alacak olduğun oyunları planlamaya başlıyorsun. Şu anda aldığın bir oyun, yaz indirimlerinde yarı fiyatına düşerse bana ağlama sonra :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz