Spor

NBA’de Neler Oluyor?

06.07.2012

Yok len yok bişey olduğu yok da takastır, anlaşmadır önemli gelişmeler var :)

Öncelikle Joe Johnson, Brooklyn Nets'e gitti : Nets, Joe Johnson için Anthony Morrow, Jordan Farmar, Johan Petro, Jordan Williams ve free-agent olan DeShawn Stevenson'ı sign-and-trade ile ve Houston'dan alınan 2013 yılı 1. tur draft hakkı karşılığında aldı.

Rudy Fernandez, ülkesine geri döndü ve Real Madrid'e gitti.

Deron Williams, Joe Johnson da gelince Brooklyn Nets ile sözleşmesini uzattı.

Jason Terry, Boston Celtics ile anlaştı : Yahoo'nun haberine göre Boston Celtics, free-agent olan Jason Terry ile 3 yıllık orta-seviye kontrat imzaladı. Jason Terry, 3 yıl için toplam 15.6 milyon $ alacak.

Steve Nash Lakers'da! : Steve Nash, Los Angeles Lakers'dan 3 sene için yaklaşık 25 milyon $ alıcak.Lakers sign-and-trade karşılığında aldığı Steve Nash için Phoenix'e, Odom karşılığında aldığı trade exception ve 2013, 2015 1. tur, 2013,2014 2. tur draft haklarını verecek.

Michael Beasley, Phoenix Suns ile anlaştı : Minnesota ile sözleşmesi biten free-agent Michael Beasley 3 yıl için 18 milyon $ karşılığında Phoenix Suns ile anlaştı.

Spencer Hawes, 76 ile sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Bu gelişmelerden en önemlisi tabisi Steve Nash'in Lakers'a gitmiş olması. 38 yaşında adam ama mutlaka iyi işler yapacaktır. Bir sakatlık olmassa gelecek sene güzel bir Lakers izleyecez ;)

Joe Johnson'ın Nets'e gitmesi de önemli olay. Nets seneye zorlu bire takım olabilir.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz