Yazılım

PeaZip

16.04.2012

Hacılar Winrar'ın açılışta her seferinde soru sormasından sıkıldıysanız (trial kullananlar) alın bu beleş programı kullanın :)

Ne WinZIP, ne WinRAR ne de 7-Zip sizi mutlu etmiyorsa, o zaman bir de bu bedava araca şans verin!

 Sıkıştırılmış arşiv dosyalarını açabilen ve tamamen ücretsiz bir alternatif arıyorsanız Peazip tam da size göre olabilir. Daha önce kullandığınız diğer sıkıştırma programlarına benzer ara birimi ile kullanırken zorluk çekmeyeceğiniz bu program yüzden fazla sıkıştırma yöntemini destekliyor. Windows ve Linux işletim sistemlerinde çalışan Peazip, Apple'ın DMG dosya türünü Windows ve Linux cihazlarda bile açabiliyor. Windows için hem 32 bit, hem de 64 bit sürümlerinin bulunduğunu da ekleyelim.

Kullanım esnasında görebileceğiniz gibi basit bir dosya yönetim programını andıran arabirimi her seviyeden kullanıcının zorluk çekmemesi için hazırlanmış. Peazip'in göze çarpan diğer bir özelliği de sıkıştırma formatları arasında dönüşüm imkanı sunması. Örneğin sıkıştırılmış ve .RAR olarak kaydedilmiş bir dosyayı .ZIP'e dönüştürmek mümkün.

Ben Winrar'ı full sürüm kullandığım içün sorunum yok lakin lazım olan çıkacaktır mutlaka :) Bu arada adamlar yazıya Apşeypır satışı tadında başlamış kusuruna bakmayın :))

http://www.peazip.org/

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz